Általános szerződési feltételek letölthető formátumban

Jelen „Általános Szerződési Feltételek” (továbbiakban: ÁSZF) szabályozza az Aranyélet Vendégház (3554 Bükkaranyos, Pöltenberg Ernő utca 31.) szálláshely és a hozzá kapcsolodó szolgáltatások igénybevételének feltételeit.

Szolgáltató adatai

Üzemeltető: Nagy Márk
Telefonszáma: +36 30 571 5299
Szolgáltatás címe: 3554 Bükkaranyos, Pöltenberg Ernő utca 31.

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó.

A jelen Szabályzat 2023. június 1. napjától hatályos és visszavonásig hatályban marad. A Szolgáltató jogosult egyoldalúan módosítani a Szabályzatot. Felhasználók a weboldal használatával elfogadják, hogy rájuk nézve a weboldal használatával kapcsolatos valamennyi szabályozás automatikusan érvényes.

Felhasználó, amennyiben belép a Szolgáltató által üzemeltetett weboldalra, vagy annak tartalmát bármilyen módon olvassa – akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, a Szabályzatban foglaltakat magára nézve kötelezőnek ismeri el. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

Foglalás menete

A szállást lefoglalni az oldalon található foglalási rendszer segítségével lehet. A foglalás folyamán meg kell adni az érkezés és a távozás dátumát, a felnőttek és a gyermekek számát. A foglalási rendszer megmutatja, hogy a kiválasztott időszakra szabad-e a szállás.

A Foglald le most gombra kattintva az űrlapon meg kell adni a szállást lefoglaló nevét, e-mail címét, telefonszámát. A szabályzatok elfogadása után, a Lefoglalom gomb megnyomása után az adatok bekerülnek a rendszerbe.

A foglalást véglegesíteni 30% előleg megfizetésével lehet, melynek részleteiről a rendszer e-mail értesítést küld. Az előleg utalásának határideje a foglalástól számított 5 naptári nap. Ha nem érkezik be az előleg, a foglalást töröljük a rendszerből. Az utalás beérkezése után a szállásadó a rendszerben véglegesíti a foglalást és erről e-mailben értesítést küld.

A fennmaradó összeget a szállás átvételét követően kérjük a helyszínen kiegyenlíteni.

A szállást lefoglalni e-mail-en keresztül is lehet, ekkor az alábbi adatokat szükséges megadni:

  • érkezés dátuma
  • távozás dátuma
  • felnőttek
  • 18 éven aluli gyermekek száma
  • telefonszám

Az e-mailben történő foglalás esetén a felhasználó automatikusan elfogadja a jelen ÁSZF-et és az adatkezelési tájékoztatót. Amennyiben az e-mail-es foglalás feldolgozása alatt a weboldalon keresztül foglalás történik, a szállást nem tudjuk visszaigazolni. Erősen javasolt tehát, hogy a foglalási rendszeren keresztül adja le foglalását.

Telefonos foglalást nem áll módunkban elfogadni.

A vendégházat minimum 2 éjszakára lehet lefoglalni. A szállás maximum 2 fő részére foglalható le.

A szállás alapdíja nem tartalmazza az idegenforgalmi adót. A foglalási rendszer a megadott személyek száma alapján kiszámítja és a kalkulált végösszeg már tartalmazza azt. Az IFA összege a helyszínen az üdülés megkezdésekor fizetendő. (Az adófizetési kötelezettség csak a 18 éven felüli vendégeket terheli.)

Lemondási feltételek

A szállás lemondását kizárólag írásbban, e-mailben fogadjuk el. Az érkezés előtt 5 nappal történő lemondás esetén a foglalási előleg visszajár. Ha a lemondás az érkezés előtt kevesebb mint 5 nappal történik a foglalási előleg nem jár vissza.

Amennyiben az utazást nagyobb erőhatalom, háborús események, terrortámadás, sztrájkok, vagy elhárítatlan természeti jelenségek, technikai akadályok befolyásolják, a szolgáltatások ezen okokból történő elmaradásáért, módosulásáért az üdültető felelősséget nem vállal.

Amennyiben a vendég az üdülési szerződésben szereplő időpont előtt kíván hazautazni, semmilyen esetben sem kötelezhető a szolgáltató a végösszeg különbözetének megfizetésére.

Szálláshely használatának feltételei

A szállás az üdülés megkezdésének napján 14 órától foglalható el, és azt a távozás napján 10:00 óráig kell elhagyni tiszta és rendezett állapotban.

A vendégházban csak a bejelentőlapon szereplő fizető vendégek tartózkodhatnak. Bármilyen ezzel a tárgykörrel kapcsolatos probléma felmerülése esetén, a vendégház tulajdonosának jogában áll felmondani a szerződést és megszakítani a nyaralást az ott tartózkodó vendégek számára. Vendég(ek)et fogadni, kizárólag a vendégház tulajdonosának előzetes megkérdezése és beleegyezése esetén megengedett.

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen, a bejelentőlapon, számlán szereplő létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.

Az ingatlan területére semmilyen háziállat nem vihető be.

Az épületben dohányozni, gyertyát valamint füstölőt használni tilos!

A vendég távolléte során az vendégház tulajdonosa csak kivételes esetekben léphet be az ingatlan területére. Kivételes esetnek számítanak, a közbelépés vagy bármiféle biztonsági óvintézkedés egy esetleges anyagi kár és felmerülő műszaki problémák elkerülése érdekében.

A vendégház területén a sportolási lehetőség megengedett, de az esetleges bekövetkező balesetekért felelősséget nem vállalunk.

Az átadott kulcsok esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Parkolni a vendégház zárt udvarán lehet.

Kérjük, a szolgáltatásokkal szembeni kifogásaikat a helyszínen közöljék, amelyek közül a megalapozott panaszaikat megpróbáljuk a helyszínen azonnal orvosolni.

Egyéb rendelkezések

A weboldalon megjelent tartalmak, írásos anyagok pontatlanságáért vagy hiányosságáért nem vállal felelősséget.

A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A Szolgáltató nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A Szolgáltató minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalon közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Szolgáltató sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal felelősséget, illetve szavatosságot a weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül azon bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

Adatvédelem

Az Ön személyes adatainak védelme számunkra kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak. Az adatvédelmi tájékoztatónkban bővebb információkat találhat az adatok kezeléséről.

Szerzői jog

Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.